Οι απαντήσεις που ακολουθούν έχουν σκοπό να λύσουν τις απορίες σας για την φωτοδυναμική θεραπεία.

 

Ερ. Τι είναι η συσκευή της φωτοδυναμικής θεραπείας;

Aπ. Η συσκευή PDT είναι μια επαγγελματική ιατρική συσκευή που αξιοποιεί τη δύναμη του καθαρού κόκκινου φωτός για την αναζωογόννηση του δέρματος.

 

Ερ. Πώς λειτουργεί;

Aπ. Η συσκευή PDT ενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του σώματος, ενάντια στη γήρανση και επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα. Από τις πρώτες μελέτες αναφέρθηκαν τόνωση και ενυδάτωση, βελτίωση του τόνου και της υφής, εξομάλυνση του χρωματισμού και λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων του δέρματος.

 

Ερ. Είναι ασφαλής;

Απ. Η φωτεινή πηγή της PDT χρησιμοποιείται πάνω από 10 χρόνια σε νοσοκομεία για την θεραπεία καρκίνων του δέρματος χωρίς καμία παρενέργεια, κίνδυνο ή επιπλοκή που να σχετίζεται με την φωτοθεραπεία.

 

Ερ. Εχω ακούσει ότι τα laser είναι επικίνδυνα

Απ. Μήν ανησυχείτε, το φως της PDT ΔΕΝ είναι laser. Έχει πιστοποίηση ασφαλείας CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και FDA από τις ΗΠΑ.

 

Ερ. Το φως δεν καίει;

Aπ. Οχι. Η επιστημονικά σχεδιασμένη πηγή φωτός δεν παράγει επικίνδυνες UVA, UVB ή υπέρυθρες ακτίνες. Θα αισθανθείτε ένα ζεστό ευχάριστο χάδι που θα σας χαλαρώσει. Πάντα αναφέρετε ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης μετά από κάθε συνεδρία.

 

Ερ. Υπάρχουν αντεδείξεις για τη θεραπεία;

Aπ. Το φως είναι τόσο απαλό ώστε οι μόνες αντενδείξεις αφορούν στην φωτοευαισθησία όπως σε περιπτώσεις επιληψίας ή πορφυρίας. Σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης χρειάζεται βεβαίωση γυναικολόγου. Η αισθητικός θα σας ενημερώσει πλήρως πριν την έναρξη της θεραπείας, για την διαδικασία.

 

Ερ. Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Aπ. Η PDT μπορεί να λειτουργήσει και ώς απλό μέσο "φρεσκαρίσματος¨ για κουρασμένο δέρμα ή ως μια σειρά συνεδριών. Συνήθως τρεις συνεδρίες σε διάστημα μίας εβδομάδας. Στην συνέχεια η απάντηση του δέρματος σας θα αξιολογηθεί από εσάς και το ψηφιακό μας δερματοσκόπιο. Μόνο αν η αισθητικός μας και εσείς μείνετε ικανοποιημένη θα προγραμματιστούν πρόσθετες συνεδρίες. Η αισθητικός μας θα σας συμβουλεύσει σχετικά.

 

Ερ. Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Aπ. Η πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου, 45 λεπτά, μαζί με την ενημέρωση. Στην συνέχεια η διάρκεια είναι περίπου 30 λεπτά, όπου τα 20 λεπτά είναι με την PDT. Υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού και θεραπείας ιατρικής αισθητικής.

 

Ερ. Υπάρχει χρόνος ανάνηψης μετά την συνεδρία;

Aπ. Οχι δεν υπάρχει χρόνος ανάνηψης όπως στα laser.

 

Eρ. Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;

Aπ. Πολλά άτομα έχουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά κάθε άτομα διαφέρει. Αυτό που θα δείτε άμεσα είναι μια καθαρότερη και λαμπερότερη υφή στο δέρμα σας μετά την πρώτη συνεδρία. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας και ο τύπος του δέρματος καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ερ. Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Aπ. Αυτό εξαρτάται από το δέρμα σας και τον τρόπο ζωής. Με το πέρας της θεραπείας συνιστάται μια συνεδρία συντήρησης κάθε τρείς περίπου μήνες για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα.

 

Ερ. Η φωτοδυναμική θεραπεία κάνει για άντρες;

Aπ. Ναι! Η θεραπεία αυτή είναι αποτελεσματική για άντρες και γυναίκες. Είναι μη παρεμβατική και εύκολη.

 

Ερ. Μπορεί η PDT να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες;

Aπ. Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι ένα μέρος της φροντίδας του δέρματος. Το καθαρό φως σημαίνει ότι μπορεί να συνδυαστεί και με πολλές άλλες θεραπείες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ερ. Μπορεί να γίνει η PDT το καλοκαίρι;

Aπ. Είναι απόλυτα ασφαλής να γίνεται όλες τις εποχές. Μετά την θεραπεία μπορείτε να βγείτε άφοβα στον ήλιο.

26
Aπρ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ VIVA MILK.


Μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας προσωποποιημένη κρέμα ημέρας ή νυκτός στο MEDISPA στην ειδική τιμή των 54 Ευρώ . Επισκεφτείτε τον χώρο του MEDISPA ώστε να έχετε δωρεάν διάγνωση του δέρματός σας από αισθητικό ή αν γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας μπορείτε να λάβετε τη μοναδική προσωποποιημένη κρέμα σας στο σπίτι σας.

1 2 3

Προσφορές μήνα


Το blog μας με ιατρικά νέα


Free counters!