ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

MEDISPA
Το MEDISPA, είναι μέλος του ιατρικού ομίλου MEDLAB. O όμιλος αποτελείται από το Διαγνωστικό κέτρο ΜΕDLAB, από την εταιρία ΜΕDIMAGE, και την εταιρία ΜΕDISPA. To MEDISPA είναι ένα σύγχρονο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής που φροντίζει συγχρόνως την υγεία του δέρματος, την ευεξία και το πνεύμα. Σε συνεργασία με τον Γαλλικό Οίκο ERICSON LABORATOIRE, τον πιο εξειδικευμένο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο οίκο Ιατρικής Αισθητικής, προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα αντιμετώπισης όλων των δερματικών αισθητικών παθήσεων προσώπου και σώματος.

Το MEDISPA είναι το πλέον εξειδικευμένο κέντρο φωτοδυναμικής θεραπείας στην Ελλάδα με οκτώ χρόνια εμπειρία στον τομέα αυτό. Η μέθοδος αυτή είναι η πιο ανώδυνη και ακίνδυνη αλλά και η πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων όπως είναι η χαλάρωση, η ακμή, οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες, οι ουλές κ.α.

Χάρης στον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτει το MEDISPA μπορεί να δώσει λύση ακόμα και στα πιο απαιτητικά δερματικά προβλήματα.

Με τη βοήθεια των μηχανημάτων δερματολογικής διάγνωσης MICRODERM και MOLEMAX ο ιατρός του χώρου μπορεί να διαγνώσει την εσωτερική κατάσταση μίας επιφανειακής βλάβης του δέρματος, να προτείνει την κατάλληλη αντιμετώπιση και να παρακολουθήσει την εξέλιξη της θεραπείας. Η επίτευξη των ζητούμενων αποτελεσμάτων έρχεται μέσω της επιλογής και του συνδυασμού των παρακάτω μεθόδων:

• Φωτοδυναμική θεραπεία

• Υπέρηχοι προσώπου και σώματος

• Δερμοαπόξεση

• Φλεξοδερμία – Ενδοδερμία προσώπου και σώματος

• Ειδικές προϊοντικές θεραπείες του Γαλλικού Οίκου ERICSON LABORATOIRE όπως:

Η Θεραπεία με φυτο-ορμόνες από άγριο γιαμ για την εμμηνόπαυση o Κυτταροθεραπεία o Θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με το ενεργό συστατικό SYNAKE o Θεραπεία ανόρθωσης στήθους κ.α

Στο MEDISPA δίνουμε λύση σε όλους σας τους προβληματισμούς και προσφέρουμε τα αποτελέσματα που υποσχόμαστε. Η επιλογή είναι δική σας, η φροντίδα και η συνέπεια δικές μας.

Meet Our Team

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ – ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΟΙ

ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

 

 

ΙΑΤΡΟΙ – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Κ.Λ.Π

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDLAB
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ Κ.Α.

 

ΜΟΡ. ΒΙΟΛΟΓΟΙ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

 

 

Προσφορές μήνα


Το blog μας με ιατρικά νέα


Free counters!